Selectează o Pagină

24 FEB / 9 PM

Ce trebuie să știi înainte să participi?

1.  Show-ul are loc pe platforma ZOOM. O poți descărca gratuit de AICI.

2.  Trebuie să ai webcam și microfon funcționale și un minim de lumină cât să te putem vedea. Nu e obligatoriu dar fără, experiența nu e completă și nici la fel de distractivă.

3. VEI PRIMI O CUTIE PRIN CURIER. Aceasta conține câteva obiecte care te vor ajuta la show. TE ROG SĂ NU O DESCHIZI! O vom deschide împreună, la momentul potrivit. Livrarea durează 2-3 zile lucrătoare. Asigură-te că ne-ai lăsat adresa corectă. MOMENTAN, CUTIILE SE LIVREAZĂ DOAR ÎN ROMÂNIA.

4. NU ÎNTÂRZIA! După ce începe show-ul, accesul nu mai este permis. Recomand să intri cu 15 minute înainte, ca să ai timp să te pregătești și să te asiguri că totul funcționează.

5. Recomand să urmărești show-ul pe un ecran mai mare (laptop, PC), nu pe un telefon.

6. Biletul nu este pentru o persoană ci pentru acces la show de pe un device. În fața ecranului/camerei puteți fi oricâți doriți, ba chiar recomand să faceți din asta un eveniment între prieteni

7. Show-ul durează aproximativ 50 de minute.

8. Imediat după ce cumperi biletul vei primi un email cu titlul „Vei vizita camera imposibilă” care va conține linkul de acces la show. Asigura-te că ai trecut adresa de email corect și că e o adresă pe care te bazezi. În caz că nu îl primești, caută și în Spam sau Promotions. Dacă nu îl găsești nici acolo, scrie-ne, dar nu în ultimul moment.

9. Cutia nu poate fi luată în avion, în bagajul de mână (în caz că îți vine ideea).

79,00 lei

Stoc epuizat