Selectează o Pagină

SHOW 5 FEB. / ORA 21.00

Ce trebuie să știi înainte să participi?

1.  Trebuie să știi ce este platforma ZOOM și cum funcționează. O poți descărca gratuit de AICI.

2.  Trebuie să ai webcam și microfon funcționale și un minim de lumină cât să te putem vedea. Nu e obligatoriu dar fără, experiența nu e completă și nici la fel de distractivă.

3.  La un moment dat, în show, va fi nevoie de o carte (în limba română) de la unul dintre spectatori. Dacă îți pregătești una s-ar putea să fii ales chiar tu pentru o demonstrație incredibilă.

4.  Transmisia porneste cu 15 minute înainte de ora programată. Pentru a intra va trebui să primești permisiune de acces iar după incepere nu va mai fi nimeni acolo să îți permită accesul așa că nu întarzia și nu ieși pentru că nu vei mai putea intra inapoi.

5.  Show-ul poate fi urmărit și de pe telefon dar experiența e puțin mai bună pe un ecran mai mare.

6.  Biletul nu este pentru o persoană ci pentru acces la show de pe un device. În fața ecranului puteți fi oricâți doriți, ba chiar recomandăm să faceți din asta un eveniment între prieteni.

7. Show-ul durează aproximativ 50 de minute.

8. Imediat după ce cumperi biletul vei primi un email cu titlul „VEI VIZITA CAMERA IMPOSIBILĂ” care va conține butonul de acces la show. Asigura-te ca ai trecut adresa de email corect si ca e o adresa pe care te bazezi. În caz că nu îl primești, caută și în Spam sau Promotions. Dacă nu îl găsești nici acolo, scrie-ne, dar nu in ultimul moment.

45,00 lei

Stoc epuizat