Selectează o Pagină

SHOW 3 MAR. / 5 PM

Ce trebuie să știi înainte să participi?

1.  Trebuie să știi ce este platforma ZOOM și cum funcționează. O poți descărca gratuit de AICI.

2.  Trebuie să ai webcam și microfon funcționale și un minim de lumină cât să te putem vedea. Nu e obligatoriu dar fără, experiența nu e completă și nici la fel de distractivă.

3.  La un moment dat, în show, va fi nevoie de o carte (în limba română) de la unul dintre spectatori. Dacă îți pregătești una s-ar putea să fii ales chiar tu pentru o demonstrație incredibilă.

4.  Transmisia porneste cu 15 minute înainte de ora programată, timp în care va rula un clip cu intrucțiuni. Poți intra oricând în acest timp. Nu întârzia pentru că după ce începe show-ul, nu vei mai putea intra și vei pierde biletul.

5.  Show-ul poate fi urmărit și de pe telefon dar experiența e puțin mai bună pe un ecran mai mare.

6.  Biletul nu este pentru o persoană ci pentru acces la show de pe un device. În fața ecranului puteți fi oricâți doriți, ba chiar recomandăm să faceți din asta un eveniment între prieteni.

7. Show-ul durează aproximativ 50 de minute.

8. Imediat după ce cumperi biletul vei primi un email cu titlul „VEI VIZITA CAMERA IMPOSIBILĂ” care va conține butonul de acces la show. Asigura-te că ai trecut adresa de email corect și că e o adresă pe care te bazezi. În caz că nu îl primești, caută și în Spam sau Promotions. Dacă nu îl găsești nici acolo, scrie-ne, dar nu în ultimul moment.

4.874,00 lei

Stoc epuizat